×
×

Ēdienkarte

Banketu ēdienkarte

~ Zivju uzkodas ~

Kartupeļu pankūciņa ar kūpināta laša krēmu un sarkano sīpolu čatniju

Siļķes fileja uz spiestiem zaļumu kartupelīšiem ar vārītu olu, skābu krējumu un sīpoliem

Garšaugos ceptas tīģergarneles pasniegtas ar avokado un tomātu salsu

Sezama sēklās svilināta dzeltenspuras tunča fileja ar wasabi krēmu

~ Gaļas uzkodas ~

   Teļa gaļas rostbifs ar mārrutku putām un meža ogu mērci

Pīles gaļas un aknu pastēte uz kraukšķīga grauzdiņa ar dzērveņu želeju

Cūkgaļas filejas rulāde ar sēnēm un ābolu mērci

Itāļu vītināto gaļu delikatešu asorti (Bresaola , Prosciutto crudo di Parma, Pancetta Montagno, Salame Milano)

~ Veģetāras uzkodas ~

Kraukšķīgi cepts „Camembert” siers ar bumbieru un ingvera čatniju

Grilētu un marinētu dārzeņu terīne ar svaigu tomātu salsu

~ Salāti ~

Pekinas pīles salāti ar ķiršu tomātiņiem, dārzeņiem un mango

Kūpināta laša salāti ar ķiršu tomātiņiem un citronu mērci

~ Otrie ēdieni ~

~ Gaļas ēdieni ~

Jēra rumpsteiks ar sarkanvīna-šalotes sīpolu mērci, zaļumu kartupeļu biezeni

 un „Haricot” pupiņām

Pīles krūtiņa ar zaļumu kartupeļu biezeni un „Haricot” pupiņām ar apelsīnu un jāņogu mērci

~ Zivju ēdieni ~

Īrijas savvaļas laša fileja ar zaļajiem sparģeļiem, sviestā glazētiem dārzeņiem

 un baltvīna mērci

Viesnīcas apbalvojumi