Viesnīcas navigācija

Jaunumi

Caviar Club atzīts par gada labāko restorānu

February 15, 2013

Ikgadējā konkursā “Latvijas labākais tirgotājs 2012” restorānu kategorijā pa labāko tika atzīts restorāns Caviar Club. Restorāna vadītājs Aleksejs Karpovs uzskata, ka uzvaras formula ir restorāna augstākā kvalitāte it visā.

Skaidrojot iegūto titulu „Gada labākais restorāns„, restorāna Caviar Club vadītājs Aleksejs Karpovs uzsver, ka restorāna darbības pamatā ir tieksme pēc ideāla: „Lieliskam jābūt visam – ēdieniem, dzērieniem, atmosfērai, traukiem, apkalpošanai. Ļoti svarīgi, lai šo principu pieņem katrs darbinieks. Profesionālim jābūt ne tikai šefpavāram, bet arī katram viesmīlim. Ikviens no viņiem ir kompetents un gatavs pastāstīt visu par vīnu karti un piedāvāto ēdienu sastāvdaļām.”

Izmantojot tikai augstākās kvalitātes produktus, kulinārijas šedevrus restorāna viesiem gatavo šefpavārs Kristaps Jokmanis – pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies Francijā, slavenajā Institute Paul Bocuse. Izmantojot savu ilggadējo pieredzi Latvijas un pasaules restorānos, Kristaps arī izstrādā sezonas ēdienkartes, kas atbilst aktuālākajām tendencēm Vidusjūras virtuvē.

Arvien lielāku popularitāti klientu vidū gūst īpaši izstrādātā degustāciju ēdienkarte, kas sevī apvieno 5 ēdienus kopā ar piemērotiem vīniem. Nelielas porcijas vakara gaitā ļauj izbaudīt vairākus ēdienus un vīnus, neveicot bieži vien grūto izvēli bagātīgajā piedāvājumā.

Viesnīcas apbalvojumi